×

Drupal запускає нову версію 9 з новим логотипом

22 травня движок Друпал викотив на світ нову версію своєї CMS Drupal 9.0.0, якій ще належить великий і тернистий шлях до стабільної версії.

Drupal 9 і новий логотип

Дуже важлива подія відбулася в галузі веб розробок-Drupal оновлює версію своєї системи управління контентом з восьмої до дев'ятої!

22 травня движок Друпал викотив на світ нову версію своєї CMS Drupal 9.0.0, якій ще належить великий і тернистий шлях до стабільної версії. Drupal не зраджує своїм традиціям, розпочатим з 8-ю версією, і знову змінив своє лого.

Варто нагадати, що Drupal 8 вийшов 4 роки тому, в 2016 році.

Як стверджують розробники, Drupal 9 буде найпростішим великим оновленням версії за останні десять років. З випуском Drupal 9 проект довів своє бачення трансформації процесу розробки з акцентом на безперервні інновації та регулярний цикл оновлення. Протягом усього життєвого циклу Drupal 8 ця нова стратегія реалізувалася з шестимісячними незначними релізами, включаючи основні поліпшення функцій. З випуском Drupal 9 основні оновлення версій стали простішими, ніж будь-коли раніше.
Протягом останніх 5 років Drupal 8 використовує свій власний спеціальний логотип drop, і в міру того, як реліз стає все ближче і ближче, стає все більш важливим, лого було оновлено щоб допомогти уніфікувати ідентичність Drupal.
З випуском Drupal 9 лого, як і весь брендинг Друпал змінилося. Новий логотип уособлює плинність і модульність Drupal. Новий логотип можна використовувати як сам по собі, так і поруч з написом Drupal wordmark.

Зараз Друпал 9 включає в себе все те що було в останніх версіях вісімки, а також має додаткові нововведення для спрощення роботи.
Як заявляє розробники CMS на дев'ятку можна оновитися не тільки з Drupal 8, але і Drupal 7.
Першу стабільну версію світ побачить вже 3 червня 2020 року.

01Офіс в Києві
м. Киев, 02068
вул. Ахматової 9/18
02Офіс в Броварах
м. Бровари, 07405
вул. Чорновола 2-А
03Працюємо
Пн.-Пт. 9:00-18:00
Сб. 11-00 -16:00
×
Пропонуємо перейти на українську мову
Згоден?
Хочу, перейти на мовуНет, останусь на языке