×

Google змінює бізнес концепцію і логотипи, а G Suite стає Google Workspace

Google змінює логотипи для Gmail, а також додатків, таких як Calendar, Docs, Meet і Sheets. Нові логотипи сервісів Google

Днями відбулася презентація нового логотипу від Google для поштового сервісу Gmail. Звичний для користувачів значок з конвертом замінила буква «М» з трохи закругленими куточками.

Традиційний логотип, службовець символом сервісу Gmail з 2004 року, останній раз оновлювався в 2015 році. Така серйозна зміна символу стала воістину знаковою подією.

Однак це не всі оновлення від Google, що відбулися в нинішньому сезоні. Радикально змінилися логотипи додатків, таких як Calendar, Docs, Meet і Sheets. Раніше їх об'єднувала традиційна колірна палітра і єдиний дизайн в стилі мінімалізм. Зміна оформлення стала частиною масштабної маркетингової стратегії пакету G Suite. Новий пакет отримав назву Google Workspace.

Одночасно зі змінами логотипів, корпорація Google запустила план «Business Plus» з новими можливостями управління, трохи скорегувала ціни, оновила функції додатків, зробивши упор на тісну інтеграцію окремих робочих інструментів.
Як прокоментував віце-президент корпорації Google Javier Soltero, всі новітні зміни стали кінцем колишнього "офісу".

Найбільшим нововведенням, впровадженим Google за останній час, стала інтеграція відеоконференцій Meet в поштовому сервісі Gmail. Користувачі сподіваються, що компанія не обмежить роботу нових функцій власним браузером Google Chrome, і тісних інтеграцій інших додатків Google не відбудеться.

У розвиток власного пакету корпорація Google вкладає величезні ресурси, створюючи серйозну конкуренцію найбільшої компанії Microsoft.

01Офіс в Києві
м. Киев, 02068
вул. Ахматової 9/18
02Офіс в Броварах
м. Бровари, 07405
вул. Чорновола 2-А
03Працюємо
Пн.-Пт. 9:00-18:00
Сб. 11-00 -16:00
×
Пропонуємо перейти на українську мову
Згоден?
Хочу, перейти на мовуНет, останусь на языке