×

Блог

Блог - інтернет-журнал подій, інтернет-щоденник особистих записів, сайт.

Блог - це веб-сайт основний вміст якого-записи, які регулярно додаються, вони містять текст, зображення і навіть відео. Для блогів характерні записи невеликого обсягу і часової значимості, відсортовані в зворотному хронологічному порядку (останній запис вгорі).

Але блог, це не тільки щоденник, будь-якої людини (блогера), блог, це інструмент залучення додаткової аудиторії для багатьох організацій! І тому багато організацій зі світовим визнанням мають свій блог!

Навіщо потрібен блог?

Створення блогу для простої людини-відмінний інструмент для пошуку нових знайомих, а також спосіб хорошого заробітку. Блог буде просто незамінний для поп-зірок, політиків та інших відомих людей!
Створення блогу для компаній послужить більш глобальним цілям-залучення додаткового інтересу до продукту, що посприяє зростанню попиту.

Основні різновиди блогів:

  • Особистий (персональний) блог-ведеться однією особою (як правило, його власником).
  • Корпоративний блог-ведеться співробітниками однієї організації.

Стати блогером ніколи не пізно! Замовляй сайт, вступай до лав!...

Створення блогу: ціна і час

Термін і вартість створення блогу, як і нарозробку сайту візитки, є самими мінімальними, серед усіх сайтів, які ми розробляємо, в середньому на створення блогу ми витрачаємо до 2 тижнів. Мінімальна ціна за блог вказана вище, вона може змінюватися в залежності від призначення блогу і його функцій.

Для отримання більш детальної інформації, звертайтеся до клієнт-менеджера студії.

01Офіс в Києві
м. Киев, 02068
вул. Ахматової 9/18
02Офіс в Броварах
м. Бровари, 07405
вул. Чорновола 2-А
03Працюємо
Пн.-Пт. 9:00-18:00
Сб. 11-00 -16:00
×
Пропонуємо перейти на українську мову
Згоден?
Хочу, перейти на мовуНет, останусь на языке